H Κοζανίτισσα Αναστασία Θεοχαροπούλου και το Dolmadaki.gr μας δείχνουν όλα τα μυστικά για ένα πετυχημένο, μαγειρικά, μπακαλιάρο Μπακαλιάρος 1 μπύρα αλεύρι μέχρι να γίνει σφιχτός χυλός κόκκινο πιπέρι και μαύρο πιπέρι λίγο καλαμποκάλευρο η σιμιγδάλι για χρώμα στην κρούστα κατα το τηγάνισμα Αντί για μπύρα μπορείτε να βάλετε ανθρακουχο νερο Σκορδαλιά με Πατάτα 3-4 πατάτες […]
from Καθημερινή ενημέρωση για την Kοζάνη από το 2001 — Κοζανη Κοζάνης Κοζανη kozani kozanh kozanhs KOZANI Πτολεμαίδα ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ Eordaia Εορδαία Σέρβια Βελβεντό Σιάτιστα ΣΕΡΒΙΑ ΣΙΑΤΙΣΤΑ https://ift.tt/7WlvQJO
from Καθημερινή ενημέρωση για την Kοζάνη από το 2001 — Κοζανη Κοζάνης Κοζανη kozani kozanh kozanhs KOZANI Πτολεμαίδα ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ Eordaia Εορδαία Σέρβια Βελβεντό Σιάτιστα ΣΕΡΒΙΑ ΣΙΑΤΙΣΤΑ https://ift.tt/7WlvQJO