Δημοσίευση νέου Θέματος

Ε. Μιχελάκη(ΣΥΡΙΖΑ): «Ραντεβού στο Συνέδριο με τα αριστερόμετρά σας…»

Ραντεβού στο συνέδριο του Νοεμβρίου φαίνεται πως δίνουν οι αντιμαχόμενες πλευρές στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επισοδειακή συνεδρίαση της Κ.Ε. το Σάββατο και τον αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη από τη διαδικασία εκλογής Προέδρου.

Οι υποστηρικτές του έκπτωτου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ανοίξει μέτωπο με όσους προχώρησαν στην απόφαση αποκλεισμού Κασσελάκη με το κόμμα να οδεύει ολοταχώς σε νέα διάσπαση.

Μάλιστα σημειώνουν πως τις αποφάσεις τις λαμβάνει το συνέδριο και όχι η Κ.Ε., με την Έφη Μιχελάκη μάλιστα να σημειώνει σε ανάρτησή της:

«Καλή αντάμωση στο συνέδριο…».

Το μέλος της Κ.Ε. και υποψήφια Βουλευτής το 2023, έχει ταχθεί ανοιχτά στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη και με ανάρτηση- φωτιά δίνει ένα μικρό δείγμα του κλίματος που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο ΣΥΡΙΖΑ:

«Κρίμα που η Κουμουνδούρου δεν γνωρίζει πως το ανώτατο όργανο είναι το συνέδριο και βγάζει αντικαταστατικές ανακοινώσεις.

Όσο για την συντριπτική πλειοψηφία των 138 (στην απαρτία των 148 μη επαληθευμενων) χάρισμα σας… άλλωστε μέχρι τις 4 παλέψατε να την βρείτε!

Προσωπικά είμαι περήφανη που δεν νομιμοποιησα με την παρουσία μου την αντιδημοκρατική αυτή συνεδρίαση που αφαιρεί το δικαίωμα στον πρόεδρο, τον @skasselakis να θέσει υποψηφιότητα.

Καλή αντάμωση στο συνέδριο και μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας τις ίντριγκες, τις εμμονές και φυσικά τα αριστερομετρα».



* Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά εδώ
Δημοσίευση σχολίου (0)
Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ  [ + ]