Δημοσίευση νέου Θέματος

Ο Γιάννης Κωνσταντίνου εκπροσωπεί την Ελλάδα και τη Φλώρινα στη Νότιο Κορέα

Με μεγάλη χαρά και τιμή ανακοινώνουμε τη συμμετοχή του Γιάννη Κωνσταντίνου, χοροδιδασκάλου, ερευνητή και προέδρου του συλλόγου μας, «Σωματείο Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών, Λυγκηστές», στο παγκόσμιο γενικό συνέδριο της FIDAF  (Federation of International Dance Festivals) που θα λάβει χώρα στην Νότιο Κορέα και την πόλη Cheonan από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου. Με την ταυτόχρονη παρουσία των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής και των εθνικών αντιπροσώπων της Οργάνωσης, οι εργασίες του συνεδρίου της FIDAF έχουν στόχο να θέσουν επί τάπητος σημαντικά θέματα σχετικά με το μέλλον και την περαιτέρω ανάπτυξη της διεθνούς οργάνωσης.

Ο Γιάννης Κωνσταντίνου μετά από επίσημη πρόσκληση, θα ανακηρυχθεί εθνικός αντιπρόσωπος της Ελλάδος για την FIDAF, συμμετέχοντας στις συνεδριακές διαδικασίες, με προτεραιότητα να συμβάλει με το έργο του και την εμπειρία του στην διάδοση και την ανάπτυξη της ελληνικής παράδοσης.

Τα μέλη του Δ.Σ. και οι φίλοι του Σωματείου «Λυγκηστές» του εύχονται καλή επιτυχία σε ένα ακόμη ταξίδι ανταλλαγής πολιτισμικών στοιχείων και οραμάτων. Μια γέφυρα που ξεκινά από την Ελλάδα και την ακριτική Φλώρινα και καταλήγει στην μακρινή Νότιο Κορέα.



from KOZANILIFE.GR https://ift.tt/Cv7QsNf
Δημοσίευση σχολίου (0)
Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ  [ + ]