Δημοσίευση νέου Θέματος

Σε εξαιρετικό κλίμα οι εκλογές της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024, διεξήχθησαν μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, οι εκλογές της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

Οι εκλογές αποτελούν θεμέλιο της δημοκρατίας, δίνοντας το δικαίωμα στα μέλη να εκλεγούν τους εκπροσώπους τους. Ψηφίσαμε την Κυριακή για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου , των Αντιπροσώπων της ΠΟ.ΜΕ.ΝΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Η μαζική συμμετοχή των μελών της Ένωσης και το συναινετικό κλίμα μεταξύ των υποψηφίων και των ψηφοφόρων, βοήθησαν στην επιτυχή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας. Μετά την εντυπωσιακή συμμετοχή των μελών μας στην εκλογική διαδικασία όπου η συμμετοχή άγγιξε το απίστευτο ποσοστό των 88,67 %.

Την ψηφοφορία διεξήγαγε τριμελής Εφορευτική Επιτροπή αποτελούμενη από τους Γκουλιώνη Δημήτριο, Λαβασά Αναστάσιο, υπό τον εξαιρετικό συντονισμό του δικηγόρου κ. Αδαμίδη Γρηγόριο.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη της Ένωσης, για την συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες, τόσο σε αυτούς που έδωσαν το παρών με φυσική παρουσία ασκώντας το εκλογικό τους δικαίωμα όσο και σε αυτούς που επέλεξαν την ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Τα μέλη είναι η <<Ένωση>> δίνουν οντότητα αποτελώντας κινητήρια δύναμη στους αγώνες και τις διεκδικήσεις μας.

 

     
  Ο Πρόεδρος   Ο Γεν. Γραμματέας
     Σιδέρης Βότσης   Θεοχάρης Κων/νος


from KOZANILIFE.GR https://ift.tt/i4MpuDJ
Δημοσίευση σχολίου (0)
Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ  [ + ]