Δημοσίευση νέου Θέματος

Συνεργασία ΗΦΑΙΣΤΟΥ Φλώρινας – ΟΔΥΣΣΕΑ Κοζάνης

Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που κάνει ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ στο ανδρικό βόλλευ (πρωταθλητές παίδων τη σεζόν 2023-2024) στρέφει το βλέμμα του στην ομάδα της Κοζάνης, καθώς είναι τα μόνα δυο σωματεία που καλλιεργούν το ανδρικό βόλλευ σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία.

Ο Ήφαιστος προτίθεται να διοχετεύσει την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια από την ανοδική πορεία του ανδρικού τμήματος υποστηρίζοντας την προσπάθεια του ανδρικού τμήματος του ΟΔΥΣΣΕΑ, το οποίο έχει καταφέρει να προσελκύσει σημαντικό αριθμό αγοριών. Από εδώ και στο εξής λοιπόν, η πρωτεύουσα της Δυτικής Μακεδονίας, και εκ μέρους αυτής η διοίκηση του ΟΔΥΣΣΕΑ αποδέχεται την πρόταση του ΗΦΑΙΣΤΟΥ ιδρύοντας έναν ισχυρό δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας.


Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα για θέματα που αφορούν το Αμύνταιο και τη Φλώρινα


Ενδεικτικά, στις πρώτες κινήσεις που συμφώνησαν οι δυο ομάδες συγκαταλέγονται:
-η διεξαγωγή τουρνουά αγοριών,
-η παρακολούθηση αγώνων της PRELEAGUE του ΗΦΑΙΣΤΟΥ από τους νεαρούς αθλητές του ΟΔΥΣΣΕΑ,
-η παρουσία του προπονητικού τιμ του ΗΦΑΙΣΤΟΥ, με επικεφαλής τον Σπύρο Γκολίτση, στις προπονήσεις και τους αγώνες του ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ, καθώς και
-η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού των ανδρών που θα αγωνιστούν στο Πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΜ.

Ασφαλώς μετά το ”πάντρεμα” των δυο σωματείων αναμένεται στο μέλλον να δούμε και άλλες πρωτοβουλίες που θα στοχεύουν στην προώθηση του ανδρικού βόλλευ στην περιοχή μας.

(Στη φωτογραφία οι δυο προπονητές, ΣΠΥΡΟΣ ΓΚΟΛΙΤΣΗΣ και ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ στην εθιμοτυπική χειραψία)

 



* Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά εδώ
Δημοσίευση σχολίου (0)
Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ  [ + ]