Δημοσίευση νέου Θέματος

“Μαζί για την Κοζάνη”: «Επικίνδυνοι παραλληλισμοί από την Κίνηση σε μια άνευ προηγουμένου λασπολογία»

“Μαζί για την Κοζάνη”: «Επικίνδυνοι παραλληλισμοί από την Κίνηση σε μια άνευ προηγουμένου λασπολογία»

Η Κίνηση «Κοζάνη Τόπος Να Ζεις», αδυνατώντας να αρθρώσει έναν σοβαρό αντιπολιτευτικό λόγο, έφτασε στο εξευτελιστικό σημείο να εκτοξεύσει λάσπη στον ανεμιστήρα, θίγοντας κατά τρόπο βάναυσο και χυδαίο, πρόσωπα και συνειδήσεις.

Ακολουθώντας συκοφαντικές μεθόδους, προχώρησε σε βεβιασμένους και νοσηρούς παραλληλισμούς περί “οργανώσεων, εποχών και χωρών”, σπέρνοντας τοξική ρητορική και καλλιεργώντας διχαστικό λόγο άνευ προηγουμένου, σπιλώνοντας παράλληλα τις βασικές αρχές του εθελοντισμού.

Ο συνδυασμός μας και τα μέλη του, ήταν, είναι και θα είναι πάντα δίπλα σε κάθε συνδημότη μας που έχει ανάγκη, στηρίζοντας εμπράκτως και όχι με θεωρίες, όποια προσπάθεια κοινωνικής προσφοράς.

Άλλωστε, εδώ είναι και η διαφορά μας.

Αυτή την Κυριακή η παράταξή μας θα είναι και πάλι μέσα στα καθημερινά ζητήματα, αφιερώνοντας τη μέρα στα προβλήματα των πολιτών και όχι σε βεγγέρες και πάρτι πάνω στο Σιόποτο.

 

Γραφείο Τύπου

Συνδυασμού

“Μαζί για την Κοζάνη”

 

 

 

Το άρθρο “Μαζί για την Κοζάνη”: «Επικίνδυνοι παραλληλισμοί από την Κίνηση σε μια άνευ προηγουμένου λασπολογία» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ KOZANH EΙΔΗΣΕΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΝΕΑ.



* Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά εδώ
Δημοσίευση σχολίου (0)
Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ  [ + ]