Δημοσίευση νέου Θέματος

‘Μαζί για την Κοζάνη’: “Με μεγάλη επιτυχία η σημερινή δωρεάν διανομή πατάτας – Μέσα σε 2 μόλις ώρες, διατέθηκαν συνολικά 3 τόνοι προϊόντος σε πάνω από 200 συμπολίτες μας – Αποστομωτική απάντηση σε όσες και όσους τη λοιδόρησαν και παραπληροφόρησαν”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024, η δωρεάν διανομή πατάτας σε πολίτες που έχουν ανάγκη, η οποία έλαβε χώρα στις πρώην αποθήκες της ΕΑΣ στην περιοχή του ΟΣΕ, από το συνδυασμό “Μαζί για την Κοζάνη”.

Συνολικά, μοιράστηκαν 3 τόνοι προϊόντος σε πάνω από 200 συμπολίτες μας ενώ χαρακτηριστικό της μεγάλης συμμετοχής ήταν η πολύ γρήγορη εξάντληση των ποσοτήτων που είχαν συγκεντρωθεί καθώς μέσα σε μόλις 2 ώρες, διατέθηκαν όλες.

Η σημερινή πετυχημένη κοινωνική δράση του “Μαζί για την Κοζάνη”, αποτελεί μια αποστομωτική απάντηση σε όσες και όσους τη λοιδόρησαν με μένος από την πρώτη στιγμή και μιλάμε τόσο για αυτοδιοικητικούς αιρετούς όσο και για τους γνωστούς κομιστές της παραπληροφόρησης.

Ωστόσο, το σενάριο δεν τους βγήκε καθώς ο κόσμος αγκάλιασε πραγματικά την εν λόγω πρωτοβουλία και για αυτόν τον λόγο, τον ευχαριστούμε θερμά από καρδιάς!

Την ερχόμενη εβδομάδα, τα μέλη και οι φίλοι της παράταξής μας θα συνεχίσουν τη δωρεάν διανομή πατάτας σε χωριά του Δήμου μας, σε συνεννόηση και συνεργασία με τους Προέδρους των Τοπικών μας Κοινοτήτων, ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα δρομολογηθεί μία μεγάλη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας, η οποία θα κοινοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.

Γραφείο Τύπου

Συνδυασμού

“Μαζί για την Κοζάνη”

 

 



from KOZANILIFE.GR https://ift.tt/UKJ6tO9
Δημοσίευση σχολίου (0)
Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ  [ + ]