Δημοσίευση νέου Θέματος

Κοσμοσυρροή στο Πάρκο “ΜΝΗΜΕΣ ΛΙΓΝΙΤΗ” της Πτολεμαΐδας , όπου διεξήχθη την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024 ο 15ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου της ΔΕΗ και του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ! (ρεπορτάζ της Κούλας Πουλασιχίδου)

Πλήθος μικρών και μεγάλων Πολιτών υποδέχθηκε το Πάρκο “Μνήμες Λιγνίτη” της Πτολεμαΐδας , όπου πραγματοποιήθηκε ο 15 ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου της ΔΕΗ 2024 , την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και περιελάμβανε δύο σκέλη τα 21 χλμ Αγωνιστικού και τα 5 χλμ Λαϊκό Δρόμου.

Να σημειωθεί ότι στη φετεινή διοργάνωση προηγήθηκε, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου ,στο Εκκλησάκι της Αγίας Βαρβάρας στο χώρο των Ορυχείων, Τρισάγιο στη μνήμη των Λιγνιτορύχων , που αφιέρωσαν τη ζωή τους , για την παραγωγή της ηλεκτρικής ενέργειας, το οποίο τέλεσαι ο ακάματος Ποιμενάρχης μας Σεβασμιώτατος κ.κ.Ειρηναίος σε κλίμα έντονης συγκίνησης.

Την Κυριακή πριν από την τελετή των απονομών , τελέστηκε Μνημόσυνο στο Μνημείο του Λιγνίτη . Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης , που αποτελεί θεσμό για την περιοχή και πραγματοποιείται από το 2009 με πρωτοβουλία του Σωματείου “Σπάρτακος” και της ΔΕΗ .

ΚΟΎΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΊΔΟΥ

 

Φωτογραφίες από το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:

Φωτογραφίες της Κούλας Πουλασιχίδου:



* Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά εδώ
Δημοσίευση σχολίου (0)
Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ  [ + ]