Δημοσίευση νέου Θέματος

Αποθέωσαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό στην Κοζάνη – Χιλιάδες κόσμου στην συναρπαστική συναυλία – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μαζί με τον Sicario και τον Ματθαίο Τσαχουρίδη, χάρισαν στον κόσμο μια απολαυστική συναυλία  στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης, το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιουλίου.

Με «όχημα» τη μουσική του, την  χαρακτηριστική φωνή του και την αστείρευτη ενέργειά του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έδωσε μία συναρπαστική live εμπειρία, μοιράζοντας με τον κόσμο τα τραγούδια του.

Την συναυλία άνοιξε ο Sicario που ξεσήκωσε τις νεότερες ηλικίες, ενώ μαζί με άλλα τραγούδια, το παραδοσιακό ηχόχρωμα έδωσε ο special guests, Ματθαίος Τσαχουρίδης.

Ο κόσμος συγκεντρώθηκε από νωρίς στο γήπεδο για να απολαύσει την μεγάλη συναυλία και να περάσει ένα όμορφο βράδυ Δευτέρας, διακεδαζοντας και χορεύοντας από ζεμπεκιά μέχρι ποντιακά και νησιώτικα, όπως τόνισε ο Ματθαίος Τσαχουρίδης “όλα τα τραγούδια  παίζονται με λίρα”.

Η συναυλία διακόπηκε για λίγα λεπτά λόγω αδιαθεσίας κάποιου θεατή. Ο τραγουδιστής κάλεσε αμέσως μέσω μικροφώνου την παρέμβαση της Διασωστικής Ομάδας παραρτήματος Κοζάνης.

Χάρη στην άμεση παρέμβαση των εθελοντών, το περιστατικό έληξε ομαλά, ενώ ο Αργυρός ζήτησε από τον κόσμο να εμψυχώσει με ένα δυνατό χειροκρότημα τους ανθρώπους της Διασωστικής για την άμεση παρέμβαση τους. 

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας ο τραγουδιστής ζήτησε από το κοινό να ανέβει κάποιος θεατής να ζήσει την στιγμή,  παρέα μαζί του πιάνο, στο τραγούδι “Τι να το κάνω”. 

 

 

 

 



from KOZANILIFE.GR https://ift.tt/saEH7Dm
Δημοσίευση σχολίου (0)
Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ  [ + ]