Δημοσίευση νέου Θέματος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις που συνδιοργάνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης με τοπικούς φορείς και ενώσεις, με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Διακίνησής τους»

Σπουδαία διάλεξη πραγματοποιήθηκε από τον Ψυχολόγο της Εθνικής Ομάδας στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «Παντελίδη»

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το τουρνουά ποδοσφαίρου, που συμμετείχαν η ποδοσφαιρική ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης, καθώς και -5- ομάδες παλαίμαχων ποδοσφαίρου, με κοινό σύνθημα «Κόκκινη Κάρτα στα Ναρκωτικά .… Σκοράρω στη Ζωή»

Ολοκληρώθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία οι εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, χθες Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024, με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Διακίνησής τους», σε συνδιοργάνωση με το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) Δυτικής Μακεδονίας, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης, την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Μακεδονίας και την Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, με κεντρικό μήνυμα «Κόκκινη Κάρτα στα Ναρκωτικά .… Σκοράρω στη Ζωή».

Το πλέγμα των εκδηλώσεων περιλάμβανε διάλεξη στην ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου «Παντελίδη» στην πόλη της Πτολεμαΐδας, με ομιλητή τον κ. Αχιλλέα Υφαντίδη, Ψυχολόγο της Εθνικής Ομάδας, με θέμα « Ναρκωτικά και Ντόπινγκ στον Αθλητισμό».

Κατά την έναρξη της διάλεξης απηύθυναν χαιρετισμό ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος Σπανούδης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ηλίας Τσιότσιας, η εκπρόσωπος του ΚΕΘΕΑ, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γεώργιος Αμανατίδης, ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) κ. Αστέριος Αντωνίου και Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Βουλευτής της Π.Ε. Κοζάνης, κ. Παρασκευάς Κουκουλόπουλος, ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχος κ. Νικόλαος Μητσιογιάννης, αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Γρεβενών, Κοζάνης και Πέλλας, εκπρόσωπος της εκκλησίας, της Δ.Ε.Η., και εκπρόσωποι φορέων, οργανισμών και συλλόγων, του δημοσιογραφικού χώρου, της κοινωνικοπολιτικής ζωής της τοπικής κοινωνίας, παιδιά από ακαδημίες ποδοσφαίρου, καθώς και πλήθος κόσμου.

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε τουρνουά ποδοσφαίρου που είχε ως στόχο να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση της νεολαίας μέσω της πρόληψης, για τις επιπτώσεις από τη χρήση των ναρκωτικών ουσιών και των εξαρτήσεων, καθώς και να προβάλει τις αξίες του αθλητισμού.

Στους αγώνες ποδοσφαίρου συμμετείχαν η ποδοσφαιρική ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης, καθώς και οι παλαίμαχοι των ποδοσφαιρικών ομάδων του ΠΑΟΚ, Ηρακλή, Λάρισας και Εορδαϊκού.

Κατά τη διάρκεια των ποδοσφαιρικών αγώνων διανεμήθηκαν στους παρευρισκόμενους μπλουζάκια και καπέλα με το σύνθημα «Κόκκινη κάρτα στα ναρκωτικά… σκοράρω στη ζωή», μπρελόκ, καθώς και ατομικά κεράσματα.

Στο τέλος των αγώνων απονεμήθηκαν κύπελλα και αναμνηστικές πλακέτες στις ομάδες που αγωνίστηκαν στο τουρνουά ποδοσφαίρου.

 

 

 



* Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά εδώ
Δημοσίευση σχολίου (0)
Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ  [ + ]