Δημοσίευση νέου Θέματος

«Θα σταθεροποιήσουμε την κατάσταση σε 1 χρόνο»- Συνάντηση Δήμου Κοζάνης με τους Προέδρους των χωριών για τα αδέσποτα

Σε ένα χρόνο από την έναρξη υλοποίησης του δικού της σχεδίου, το οποίο προσδιορίζεται την 1η Αυγούστου, θα έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση με τα αδέσποτα ζώα, υποστήριξε ο Δήμαρχος Κοζάνης, Γιάννης Κοκκαλιάρης στη συνάντηση με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων.

Όπως τόνισε τώρα υλοποιείται το πρόγραμμα της προηγούμενης διοίκησης, με τη συνεργασία να είναι πολύ καλή με τους φιλόζωους, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε εμφάνιση αδέσποτων από άλλες περιοχές χωρίς να τις κατονομάσει.

Παράλληλα ζήτησε καλή συνεννόηση και επικοινωνία μεταξύ Προέδρων και δημοτικής αρχής, ενώ εξήρε τη βοήθεια των πολιτών οι οποίοι ενημερώνουν για προβλήματα σε συγκεκριμένες περιοχές.

Αναφερόμενος στις στειρώσεις είπε πως φέτος έγιναν 410, τη στιγμή που αυτός ο αριθμός ίσχυε για έναν ολόκληρο χρόνο την προηγούμενη περίοδο, ενώ μίλησε και για 50 υιοθεσίες σε 4 μήνες:

«Το σύστημα σαφώς και λειτουργεί καλύτερα», επεσήμανε.

Παραδέχτηκε πως το πρόβλημα υπάρχει εδώ και μια δεκαετία και δεν μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη, ζήτησε χρόνο για την σταθεροποίηση της κατάστασης καθώς και τη βοήθεια όλων των πολιτών.

Από τη συζητήση στην οποία συμμετείχε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Γιώργος Ευκολίδης και η ειδική συνεργάτης του Δημάρχου, Κέλλυ Στεφανίδου, δεν έλειψαν οι αντιπαραθέσεις και τα παράπονα των Προέδρων ειδικά όταν ακούστηκε η μομφή από πλευράς δημοτικής αρχής ότι κάποιοι Πρόεδροι δεν συνεργάστηκαν στη διαδικασία των στειρώσεων.

Ο κ. Ευκολίδης έθεσε το πήχη των στειρώσεων για το 2024 στις 1000, ενώ δεν παρέλειψε να πει πως όντως υπάρχουν προβλήματα με επιθέσεις αδέσποτων .



* Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά εδώ
Δημοσίευση σχολίου (0)
Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ  [ + ]